E-book "Maak je eigen mini-naamslinger"

Ga aan de slag en maak je eigen naamslinger. Met unieke sjablonen van het gehele alfabet. Ter waarde van 14,95Euro. Nu gratis te downloaden!

 

Bestelinformatie

  • Wanneer je een artikel ziet dat je wilt bestellen, klik dan op de groene knop "Bestellen" bij het betreffende artikel. 
  • Je komt nu vanzelf in jouw " Winkelmandje" terecht. Mocht je nog meer willen bestellen, klik dan op "Verder winkelen". Wanneer je klaar bent met bestellen, klik dan op "Ga verder met bestellen". 
  • Je komt nu op een scherm waar je het adres moet invullen. Wanneer alle velden zijn ingevuld, klik dan op "Volgende stap"
  • Je komt nu op een scherm waar je een betaalmethode moet kiezen. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, klik dan op "Volgende stap".
  • Je komt nu op een scherm waar je het afleveradres kunt wijzigen. Tevens kun je hier een opmerking typen (hier kun je een persoonlijke tekst schrijven voor op een kaartje voor bij het cadeautje of bijzonderheden wat betreft je bestelling), om verder te gaan, klik dan op "Volgende stap".
  • Je komt nu op een scherm met een overzicht van de bestelde artikelen en het totaal te betalen bedrag (inclusief verzendkosten). Om de bestelling te plaatsen klik je op het vakje naast "Ja, ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden". Klik daarna op "Akkoord". 
  • De bestelling is nu geplaatst. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail, als bevestiging van het plaatsen van de bestelling. 
  • Heb je geen email ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

BESTELLEN OP MAAT GEMAAKTE SLINGERS

Heb je een naamslinger of verjaardagsslinger besteld? Zodra wij je bestelling hebben ontvangen. Sturen we een "in bestelling genomen" email met informatie betreffende de productietijd van de slinger.

BETALEN

KiddyColors maakt gebruik van beveiligde verbindingen van iDeal en PayPal voor jouw betaling. Ongeacht de betaalwijze die je kiest, hebben wij geen inzicht in jouw bankgegevens en er wordt geen informatie over jouw creditcard of bankgegevens opgeslagen.

Na het betalen ontvang je een bevestigingsmail over jouw bestelling. Controleer of alle gegevens kloppen en neem indien nodig contact met ons op.