E-book "Maak je eigen mini-naamslinger"

Ga aan de slag en maak je eigen naamslinger. Met unieke sjablonen van het gehele alfabet. Ter waarde van 14,95Euro. Nu gratis te downloaden!

 

Meest gestelde vragen

GEEN EMAIL ONTVANGEN NA PLAATSING BESTELLING

 • Wanneer je een bestelling hebt geplaatst bij KiddyColors ontvang je van ons een email, dat je bestelling is verzonden. In geval van een naamslinger of verjaardagsslinger ontvang je een berichtje dat deze in bestelling is genomen. Heb je geen mail ontvangen? Dan kan het zijn, dat deze in je spambox terecht is gekomen. Zo niet, stuur dan een mail naar info@kiddycolors.com

IN BESTELLING GENOMEN

 • Onze naam- en verjaardagsslingers worden helemaal op maat gemaakt. Het duurt maximaal 5 werkdagen voordat we deze zullen opsturen. We streven ernaar dit eerder te versturen. Je wordt altijd per email geinformeerd wanneer we je slinger in bestelling hebben genomen en wanneer deze is verzonden. Geen mail ontvangen, check je spambox
 • Heb je veel haast met je naamslinger? Dan kun je deze ook per expres laten versturen. De verzendtijd is dan 3 werkdagen. Deze keuze kun je maken bij aan het einde van je bestelling. We zullen de slinger met spoed in productie nemen en deze zal binnen 2 werkdagen per expres worden verstuurd.

VERZENDTIJD

 • Alle pakketjes worden vanuit Thailand binnen 1 dag na ontvangst van je bestelling verstuurd met de reguliere post. (m.u.v. de naam- en verjaardagsslingers) De verzendtijd is 9-12 werkdagen.
 • Is jouw pakketje na 12 werkdagen nog niet bezorgd? Neem dan meteen contact met ons op. Vaak is de postbode wel langs geweest, maar heeft geen kaartje in de brievenbus gedaan. Check dan bij het dichtstbijzijnde postkantoor of je pakketje daar ligt. 
 • Als je pakketje binnen een bepaalde tijd niet is opgehaald van het postkantoor wordt het terug gestuurd naar Thailand. We willen niet dat je nog langer moet wachten op je bestelling. Dus neem zo snel mogelijk contact met ons op wanneer je langer dan 12 werkdagen op je bestelling wacht. 
 • Heb je een track and trace code aangevraagd bij je bestelling? Via deze link kun je controleren waar je pakketje op dat moment is.
 • Zonder track and trace code komt je pakketje gewoon aan. Alleen kun je niet zien waar je pakketje op welk moment is. Dat kunnen wij ook niet voor jouw controleren. 
 • Alle juiste stickers zitten op de envelop/doos voor de douane en de pakketjes worden afgegeven bij een groot postkantoor. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan bij de verzending, neem dan contact met ons op en wij zorgen altijd voor een oplossing.

RETOUR NEMEN PRODUCTEN

 • Ben je niet tevreden over de ontvangen producten? Dan kun je hierover altijd contact met ons opnemen. Wij willen hoe dan ook een tevreden klant.
 • Alle producten kun je binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Behalve de naamslingers en verjaardagsslingers. Deze zijn helemaal op maat gemaakt en kunnen we dus niet retour nemen. In overleg proberen we uiteraard samen toch een goede oplossing te komen.
 • Voor meer informatie over de procedure wat betreft retour nemen van producten. Kijk dan even hier